Velkommen til Stabburet
Gårdsrestauranten
På restauranten er hvert måltid en feiring av årstidene, naturen og våre kokkers håndverk. Vår kulinariske filosofi handler om mer enn smak. Vi vektlegger ferske, lokalproduserte og økologiske ingredienser og skreddersydde matopplevelser. Næringsrik mat med lokal forankring er viktig for oss.
Fra jord til Bord
Hver rett speiler årstiden, laget med økologiske ingredienser dyrket på vår regenerative gård og hentet lokalt. Gjennom en sesongbasert meny prioriterer vi helse, minimerer avfall og feirer det jorden gir. Måltidene våre er både næringsrike og bærekraftige, og knytter hver middag opp til verdiene av et bevisst og mindfult liv.
På Opaker Gård er ingen samlinger like. Enten det er et bryllup, en retreat eller et bedriftsseminar, skaper vi menyer som er i tråd med stemningen til ditt arrangement. Vårt team – kokker, bartendere, servitører og dekoratører – jobber sammen for å skape minneverdige matopplevelser, skreddersydd kun for deg.
Oda Elisabeth Dahl
Opakers Leder
Skreddersydd Meny for Hver Event
Våre serveringsalternativer er designet for å komplettere oppholdet ditt og skape et nærende miljø for familier, grupper og deltakere på arrangementer.